A A A
dinsdag 6 juni 2017 - 22:19u.
Arie Wezemer krijgt oorkonde van Doorkomst Bergen op ZoomPersvoorlichter Arie Wezemer van de Roparun heeft een oorkonde ontvangen van Doorkomst Bergen op Zoom. De oorkonde is ondertekend door voorzitter John Verkaart van Doorkomst Bergen op Zoom.

Wezemer is al jarenlange ondersteuner en begunstiger van de doorkomst aldaar. Voorzitter Verkaart spreekt op de oorkonde vol lof over de inzet van Arie Wezemer.

''Dank! Niet een klein beetje, maar heel veel. Voor de stevige ondersteuning. Op uw eigen manier en met middelen die een goede basis bieden in opbouw en uitvoering van het evenement Roparun doorkomst. Een betrokkenheid die dat ene sprankeltje hoop heeft gegeven en meer waarde in iemands leven.'' luidt de tekst op de oorkonde. 

Het is de laatste keer dat er een doorkomst door Bergen op Zoom georganiseerd werd. Een tekort aan aanloop van nieuwe vrijwilligers is hiervoor de grootste reden. Ook lopen de bezoekersaantallen terug. Voorzitter John Verkaart, al 22 jaar actief bij Stichting Doorkomst Bergen op Zoom, en secretaris Els Baarends, al 15 jaar actief, zetten er een punt achter. Het thema van de laatste editie was 'Oudoe en bedankt'. Vrijwilligers die zich de afgelopen 22 jaar hebben ingezet voor de doorkomst zullen persoonlijk bedankt worden. Wezemer is één van diegenen. 


Meer nieuws
 > Nieuwe doelen bekend
 > Opbrengst Mini Roparun in Gorinchem: €12.364,28
 > Team 220 op visite
 > Het eindbedrag!
 > De top 3 van team met de hoogste opbrengsten zijn bekend!
 > Het team dat het langst heeft genoten van route Parijs
 > Het snelste team van route Parijs
 > Snelste team route Hamburg
 > Ook Leonard en Diana van de Ahoy Runners kwamen opbezoek
 > Een interview met Wibo van de Ploegvolgende >

Zoeken
>

Volg ons!
   


Roparun op twitter
Een bewogen evenement!

© Roparunradio 2009-2017


Powered by IC-Hosting