A A A
zondag 2 juli 2017 - 11:36u.
Opbrengst Mini Roparun in Gorinchem: €12.364,28

Donderdag 29 juni werd de totaalopbrengst van de Mini Roparun in Gorinchem bekendgemaakt. Zij hielden de Roparun in het klein tijdens de Koningsspelen van dit jaar. Daarbij liepen zij zo'n 30 minuten rondom de school.Directeur van Samen Onderweg Gert Mesch en Akko van Doorn (directeur De Cirkel) ontvingen de teamleden Pieter en Esther een symbolische cheque van €12.364,28! Het bedrag werd opgehaald door ruim 500 leerlingen van Samen Onderweg Stalkaarsen en van Goudoeverstraat, De Cirkel en KDC Schuttersplein van Syndion.

Teamlid Esther: "Het was prachtig om te zien hoe de kinderen zich zo vanzelfsprekend en vol overgave inzetten voor een ander. De dag zelf was dan ook een groot feest voor zowel de kinderen als voor ons team."

Teamlid Pieter: "Met deze ongelooflijk mooie bijdrage kwam onze totale donatie aan Stichting Roparun uit op een goede €34.000. Van de 321 teams die deelnamen zijn wij als 22e geeindigd in het donatieklassement. Dat geeft wel aan hoe bijzonder deze bijdrage is. Onze dank aan de scholen, leerkrachten en natuurlijk de leerlingen is dan ook groot."

Bron: Roparungoudriaan.nl


Meer nieuws
 > Nieuwe doelen bekend
 > Team 220 op visite
 > Het eindbedrag!
 > De top 3 van team met de hoogste opbrengsten zijn bekend!
 > Het team dat het langst heeft genoten van route Parijs
 > Het snelste team van route Parijs
 > Snelste team route Hamburg
 > Ook Leonard en Diana van de Ahoy Runners kwamen opbezoek
 > Een interview met Wibo van de Ploeg
 > De slotavond is weer van gang!volgende >

Zoeken
>

Volg ons!
   


Roparun op twitter
Een bewogen evenement!

© Roparunradio 2009-2018


Powered by IC-Hosting